Soli pa solim līdz multenei

Sestdien, 5. oktobrī Rīgā notiks animācijas darbnīca „Soli pa solim līdz multenei” bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem ar funkcionāliem traucējumiem, kuras ietvaros dalībniekiem būs iespēja iejusties mākslinieku un kinorežisoru lomā un izveidot savu animācijas īsfilmu.

Darbnīcas mērķis ir mudināt tās dalībniekus radoši izpausties, apgūt jaunas prasmes, kā arī veicināt socializēšanos mazās grupās. Lai katrs dalībnieks varētu netraucēti darboties un izveidot iecerēto stāstu, darbnīca tiks sadalīta trijās sesijās. Katra no tām ilgs pusotru stundu un tajās nebūs vairāk kā četri dalībnieki. Sesijas beigās tiks veidota viena kopēja filmiņa, kas ļaus novērtēt savu individuālo un grupas rezultātu.

Animācijas darbnīca top sadarbībā ar Rīgas domes Labklājības departamentu. Aicinām darbnīcai pieteikties Rīgā dzīvojošos bērnus, jauniešus un pieaugušos ar īpašām vajadzībām – bērnus ar autiskā spektra traucējumiem, ar UHDS un citām. Pieteikties darbnīcām var rakstot e – pastu uz: info@solipasolim.lv. Animācijas darbnīcas notiks Rīgā, multenei-01Torņa ielā 4, 1b – 202 telpā.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.